Hej alla läsare! Från och med nu kommer jag att blogga här på min egen sida. Det är första inlägget och det är mycket jag inte har lärt mig än men jag skall iallafall göra ett försök. Alla gamla inlägg hittar ni här: http://www.finest.se/userBlog/?uid=33144

Som många av er kanske vet så har jag och min GALA-kollega Jenny precis varit och jobbat på ett stort event för Ericsson på Sicilien i helgen. Jag har fått många frågor om hur det var och jag känner konstigt nog att det inte är en helt lätt fråga att svara på. Giget var kul, alltid lika skoj att sjunga med fantastiska Jenny, grymma dansare, inhyrd stuntman och ett jättebra 11-mannaband. Alla var supertrevliga på plats men jag kan inte låta bli att undra över varför event av den här storleken allt för ofta fallerar i planeringen. Man spenderar MÅNGA tusenlappar på underhållning men det finns ingen plan eller kommunikation för att styra upp det så att alla kan göra sitt bästa. Vi var på plats två dygn innan giget och sammanlagt blev det knappt en halvtimmes rep med bandet och en timme med dansarna, båda repen fick vi styra upp själva och det blev ständiga förseningar och avbrott av andra saker som prioriterades framför underhållningen. Jenny konstaterade helt korrekt att är det något man kommer ihåg från ett event så är det maten och underhållningen och med mitt legendariska kontrollbehov så blir frustrationen ibland större än vad den hade behövt bli.

Ja ja, hur som helst så är det jättehäftigt att få ha varit på Sicilien och att ha jobbat med massa trevliga och begåvade människor. Scenen var skitsnygg, ljudet strålande och vi är ju alla proffs så kunden och gästerna var överlyckliga vid kvällens slut. Här är ett litet klipp från vårt lilla rep.

httpv://www.youtube.com/watch?v=k8B2YctSMPs

Taurmina där vi var var fantastiskt vackert och jag och Jenny spenderade vår tid på romantiska middagar i solnedgången, shopping och balkonghäng. Här följer lite bilder;

Vill man läsa mer och se mer bilder, kan man alltid kolla min kollega Jennys blogg också! :-)

http://www.gbgnattliv.se/jenny

GALA-Faktor = Bella!