Undertecknad och Peter Jezewski

 

Äntligen Söndag och dags att dö ett par timmar i soffan innan arbetsveckan som sång-coach på Dansforum kickar igång igen.

Igår morse bar det iväg till vår vackra huvudstad för rep inför showen Be Bop A Luba med Peter Jezewski. Jag och min kollega Jenny från Galasweden gjorde ju julshow med Peter på restaurang Trädgårn i vintras och därigenom fick vi möjligheten att åka på turné med honom i vår. Showen har premiär på Restauran Tyrol i Sthlm 24 jan men jag och Jenny hoppar på andra halvan med start 28 februari i Falun.

Blir det hälften så roligt som julshowen så har vi en fantastisk vår framför oss. Ett 11 man starkt band, kostym, rekvisita, konserthus och en fullmatad show på 3,5 timmar med odödliga klassiker kan ju inte bli annat än fantastiskt.

Är någon sugen på att kolla in oss så finns alla datum och biljetter här. Bl.a kommer vi till Göteborgs konserthus 4 april. ;-)

Kul på jobbet!

Kul på jobbet!