Agneta, Björn, Benny och Anne-Frid ;-)

Den här dagen blev något kort med tanke på att jag förlorade nio timmar på väg till Ryssland.

Efter en trerätters frukost…. !?!?!?!?!?!? fick vi iallafall ett par timmars sömn innan vi skulle träffas för middag. Det var en trött samling som träffades i receptionen för att åka till nästa måltid. Vi anlände till en rock-klubb med massa signerade fotografier. Där fick vi ett eget rum där det var uppdukat ungefär 322 smårätter som vi skulle mumsa på innan vi beställde. Jag har aldrig sett så mycket mat i hela mitt liv tror jag men det blev ett par trevliga timmar tillsammans med de ryska bokarna även ifall jag fick fejka att jag åt… ;-) Krogen bryggde dessutom sitt eget öl som vi fick prova ett par sorter av.

2014-08-29 14.01.42

Efter lite dans och barhäng, drog vi hem till hotellet men självklart visade det sig vara en nattklubb i källaren så det blev någon timme där också innan det var dags att stupa i säng igen.

 …………
Cigaretter – typ 5
Alkohol – 3 öl
Sociala medier – 2 bilder på instagram
Sötsaker – 0
Träning – 0
Glädjeämnen – Mat, mat, mat, mat, mat och härliga människor