Bilden! Nakhodka 30 Aug 2014

Gigdagen är här!

Med nio timmars tidsskillnad vet man ju knappt vad som är upp och ner men 09.30 stod jag i lobbyn för att möta gänget och gå på kinesisk marknad. Helt galet! Det som utifrån såg ut som en kåkstad bygg av containrar visade sig vara hundratals små butiker med allt från frukt till ”märkeskläder”. Hundratals skor med glitter och klackar för nästan inga pengar var ju som en dröm men tyvärr har jag varken behov av fler skor, plats i resväskan eller en shoppingbudget med mig men upplevelsen i sig var helt fantastisk. Att vår livvakt har följt oss hack i häl hela shoppingrundan är bara det värt att notera. ;-)

Efter marknaden åkte vi till köpcentret där vi skulle uppträda för soundcheck och sedan var det dags för lite mer shopping för de som ville. Lunch serverades sedan hemma hos ägaren till shoppingcentret. Först tre-rätters lunch innan det var dags för ett par timmar vid poolen och dagen avslutades med en skaldjursplatå. Jag tror aldrig att jag ätit så mycket som dessa dagar……

Smink, peruk och kläder på. Dags för gig! ca 15000 hade tagit sig till det avspärrade området framför scenen. Det två set långa giget avslutades med fyrverkerier och det var en riktigt häftig känsla att ta emot alla applåder och all uppskattning från så många människor.

Tusen autografer och fanbilder senare var det dags för efterfest. Stadens borgmästare hade satt ihop en jättefest med tal, champagne och plockmat. Där blev det ännu fler bilder tagna och jag fick till och med blommor av en man innan det var dags att åka till nattklubben vid hotellet.

Nu är jag helt utmattad men vilken fantastisk dag! Tack till Agneta, Björn, Benny, Trummis, Turnéledare, Arrival, all fantastisk personal som tagit hand om oss och inte minst det underbara folket i Nakhodka!

2014-08-30 15.58.44

27 grader varmt och en pool är aldrig fel!

2014-08-31 00.07.47

Ingen aning om vem han var men en rysk man lyckades skaffa fram 15 rosor till mig mitt i natten. Naw….

2014-08-31 02.17.55-2

Efterfesten var lång, blöt och skitkul!!! ”Agneta” och ”Frida” rockade dansgolvet!

2014-08-31 11.14.25

……..
Cigaretter – hundra miljoner
Alkohol – För mycket
Sociala medier – Full instagrambombning
Sötsaker – 1/2 ABBA-Cupcace
Träning – Gig är väl träning?
Glädjeämnen – Hur många som helst!