2014-09-22 01.18.18

Idag var en så bra dag att jag inte ens har något att skriva. :-) Lite trött men bara för att jag inte sovit tillräckligt mycket, inget konstigare än så.
Kontorsarbete, hjälpte en kollega med lite studioinspelning, hundpromenader, gymet och myskväll framför tv´n.

Nu är klockan snart 23 och jag tror att jag helt enkelt skuttar i säng. Trött men glad helt enkelt.

Om det är nytillkomna läsare idag när det inte är något lösenord så säger jag välkomna! Vill ni följa övriga dagar så får ni inboxa mig på FB eller maila blizzmia@hotmail.com för att få lösenordet. Detta är en 30-dagars dagbok genom en period i mitt liv när vissa saker behövde bearbetas. När ni läser detta, är det alltså 30 dagar sedan jag skrev det. Min dagbok sträcker sig från 25/9-24/10. 

…………………………

Cigaretter – 0
Alkohol – 0
Sociala medier – Var tvungen att logga in på FB igen för att skriva några mail. Scrollade faktiskt en bit i nyhetsflödet men avbröt mig……
Sötsaker – 0
Träning – Japp! Lite korkat att ta en core-klass till bara….AAAAAAJJJJJJ
Glädjeämnen – Japp! Tre bra dagar i rad känns helt fantastiskt.
feeling-good-today