2014-09-12 23.14.22
Söndagarna har verkligen visat sig vara de ”vilodagar” även för mig nu för tiden. Långa veckor på kontoret kombinerat med gig eller uteliv med vänner på helgerna innebär att få saker kan locka mig från soffan.
Entreprenör som jag ändå är så kan jag tycka att det är lite tråkigt att det inte finns något skönt häng på söndagar så vad göra? Fixa ett naturligtvis! Nylanserade restaurangen Odyssea In Loco är en av Göteborgs snyggaste restauranger med bra läge och jättelik uteservering så där tycker jag att vi skall hänga på söndagar. Ikväll blev vi ett litet men gott gäng och jag hoppas att detta kan bli en stadig tradition som kanske kan utmynna i trubadurkvällar, jam eller liknande. Det är ju alltid kul. :-)
Annars hände inte mycket. Jag var på ”småhundsträff” med vovven efter nästan tre månaders uppehåll, städade lite och lagade mat. En lugn men trevlig söndag helt enkelt.
Återigen påminner jag nytillkomna läsare att vill ni följa hela min resa så får ni inboxa på FB eller maila blizzmia@hotmail.com för att få lösenord. Denna dagbok är pulicerad en månad i efterhand, ni ser i rubriken vilket datum inlägget är skrivet. 
……………………………………
Cigaretter – 0
Alkohol – 0
Sociala medier – Delade mitt ”söndagshäng” på både instagram och FB. Passade samtidigt på att tillåta lite småsaker på min vägg som andra lagt upp.
Sötsaker – Ballade ur totalt. Chips och en påse bilar…. SKÄMS!!!!
Träning – Nä!
Glädjeämnen – 1 – En trevlig kväll i goda vänners lag!
friendship_quote