Showblizz A-M läser saga
Jag är inte säker på ifall det var gårdagens Zumba eller bristen på sömn efter den låååååånga efterfesten men idag har jag knappt kunnat röra mig. Jag försökte jobba några timmar på kontoret och ett givande möte fick jag till men det texter jag skrev till mina hemsidor lär jag få göra om imorgon.
Däremot hade jag ett väldigt trevligt möte som förhoppningsvis leder till ett fruktbart samarbete i framtiden. Detta innebär att ett av julborden är klara. Artister bokade, upplägg klart och datum satta. Lite sent så det är väldigt skönt att det blev klart idag. Då är det bara ett kvar men det får jag styra upp nästa vecka.
Återigen en påminnelse för er som vill läsa resten av inläggen. Maila blizzmia@hotmail.com för lösen.
…………………………………..
Cigaretter – 0
Alkohol – 0
Sociala medier – Fortsatte med sidorna på FB men fortfarande inget privat surfande.
Sötsaker – 0
Träning – Inte en chans
Glädjeämnen – 1 – Styrde upp en av årets julshower. :-)
2014-07-19 12.51.24