2014-07-19 21.27.05

Tisdag! Ni vet vad som gäller! ;-)

Quiz och öppen scen. Ikväll var det musikquiz med en trubadur istället för den vanliga quizmastern. Uj uj, stackars kille! Han kunde inte sjunga, inte spela, inte prata engelska, inte ställa frågor, han glömde att prata i micen och han hade uselt ljud och dåliga frågor. Totalt platt fall på den stackaren, hoppas att han har ett dagjobb……

Sedan var det dags för öppna scenen igen. Det var en ganska sorglig samling trötta musiker på plats och spelglädjen var väl inte direkt på topp. De förra veckornas glädjeämne fanns inte heller tillgängligt så mer taggad har man väl varit. Tio minuter innan stängning dundrade det däremot in ca 45 glada norrmän och dom hade inte en tanke att släppa oss ifrån scenen. Det som började som ett litet gästspel på ett par låtar utmynnade i ett 40-minuters gig. Kanske borde man få betalt nästa gång. ;-)

En vecka kvar på dagboken för perioden 25/8-25/9. Vill ni ha lösen till övriga inlägg, inboxa mig på FB eller maila blizzmia@hotmail.com

………………………………………………

Cigaretter – 0
Alkohol – 0
Sociala medier – 0
Sötsaker – 0
Träning – Gjorde liiiiite magövningar när jag lagade middag….
Glädjeämnen – Roligaste finalen av öppen scen på länge
i-love-music-quotesmusic-writing-art-photography--promotion-causes-qwoswwsx