2014-10-04 00.53.36
Efter åtta timmars hårt arbete på kontoret, är jag ganska mör men det har varit en härligt produktiv dag. De sista detaljerna inför årets julshower verkar vara klara. Artister, datum, pengar, kontrakt, upplägg, marknadsföring m.m. så det känns jätteskönt.
Efter en sådan dag finns det dock inte jättemycket energi kvar så det blev ännu en tv-kväll men det är nog lika bra. Den här veckan är fullspäckad med både jobb och nöjen så fulladdade batterier kan aldrig vara något dåligt. :-)
Det här är då sista dagens officiella dagbok. Imorgon kommer en sammanfattning om hur jag planerar att gå vidare med mitt liv. Vill ni läsa det, får ni be om lösen via FB eller maila blizzmia@hotmail.com.
………………………………..
Cigaretter – 0
Alkohol – 0
Sociala medier – 0
Sötsaker – Hade ett par godisar kvar från gårdagens påse då…….
Träning –  klassen jag skulle gå på var fullbokad men lite hemmaträning blev det.
Glädjeämnen – Styrde upp de sista detaljerna inför årets julshower. Gött!!!