Juli

Juli var troligtvis den stressigaste månaden på åratal. På två veckor satte mitt lilla team på fyra personer ihop hela sommarens allsång. Repertoar, arrangemang, gästartister, dansare, kör, band, koreografi, scenografi, kostym, teknik och allt däremellan. Förutom Allsången i Malmö, gigade GALA i Kungsbacka och ett gammalt kapitel i mitt liv avslutades helt då originalsättningen av Rock the Night gjorde sitt sista gig i vad som skulle bli min sista visit till sommarstugan i Värmland innan den såldes.

15-timmars arbetsdagar var inget ovanligt och för att ändå få någon slags känsla av sommar i det nästa tropiska Malmö så avslutades varje kväll på uteserveringarna runt Lilla Torg. Kanske var det arbetsbördan, kanske var det sömnbristen, kanske var det alkoholen eller en kombination men oavsett vilket så knakade det mesta i fogarna.

Gigen var fantastiskt roliga. Publikrekord varje vecka och solen sken från en klarblå himmel 30 dagar i sträck. Jag träffade några gamla härliga vänner för första gången på många år men betongväggen närmade sig med stormsteg.

…………………………………………………………….

Augusti

Augusti började i samma spår som Juli. Det var två veckor kvar på Allsången och alla jobbade vi fortfarande dygnet runt för att hinna få ihop allt i tid till veckans föreställningar. Fortfarande sken solen och både publiken, värmen och nätterna på stans uteserveringar slog nya rekord. Någonstans i allt detta tog mitt nya förhållande slut men ändå på såpass goda grunder att vi valde att fortsätta jobba tillsammans.

En tripp till goda vänner i Varberg hanns med, gigen i Kungsbacka flöt på och någonstans kändes det som att allt lättade efter en oerhört hektisk sommar.

Så här ett halvår senare är det svårt att säga exakt vad som hände och vissa saker är helt enkelt för privata för att skriva om men inom loppet av en vecka så var ALLT kaos och både mitt hjärta och mitt psyke låg i ruiner. Den berömda väggen kom farandes snabbare än jag hann blinka och helt plötsligt fanns inga krafter kvar.
Detta resulterade i den ”vita månaden” som ni kunde följa i höstas här på bloggen. (Lösen för de inläggen fås på begäran)

Höjdpunkten stod återigen Arrival för. En tripp till Nahodka, Ryssland avledde iallafall tillfälligt den negativa tankespiral jag hamnat i.

Augusti slutade som utbränd, skild från maken, nybliven singel från pojkvännen och utan någon direkt idé om vad jag skulle eller ville göra under hösten……

…………………………………………………………………

September

i September gick så startskottet för att börja om.
Jag gigade sporadiskt, tog det så lugnt som möjligt, utförde lite voodo, var nykter, höll mig ifrån sociala medier, gjorde upp med vissa spöken men framför allt bokade jag upp hela vintern med gig samt blev erbjuden en månad i USA, återigen med bästa Arrival.

Jag umgicks med vänner, hängde med mamma i hennes nya stuga, slickade mina sår och när september slutade, var jag nästan mig själv igen.

………………………………………………………

Oktober

Oktober var månaden när livet (typ) hamnade på rätt köl igen.

Den 9 oktober gick avfärden mot USA tillsammans med Arrival. Detta resulterade i vad som utan tvekan blev årets bästa månad. Härliga människor (Främst ”The fab 4″ naturligtvis), nya upplevelser, fantastiska gig, hav, kryssningar, vita sandstränder och allt annat man kan drömma om i det som av oss inblandade kallas för ”The Epic Ocean Tour”.

Som med alla fantastiska upplevelser så finns det risk för en del beska eftersmaker men för mig var det mest jämförbart med en något för stark Gin och Tonic. ;-)

…………………………………………………………

November

November var en spännande månad. Julgigen satte igång på de två ställen jag bokat underhållning till. Två små trippar med Arrival (dels till Israel och dels till Ungern) hanns också med samt de sedvanliga företagsgigen. I mitt privatliv var jag något kluven och jag trodde att jag hade några tuffa beslut att ta men för en gångs skull togs besluten åt mig och lika bra var nog det. Resultatet var att sommarkärleken från Malmö var tillbaka vid min sida. Livet var på banan igen och snart var detta året över.

………………………………………………………………..

December

 

December bestod som vanligt mestadels av jobb. Efter den hektiska sommaren och turnén i USA, hade jag beslutat att inte sätta upp eller medverka i någon stor show i år. Jag och ett gäng tjejer turades om att göra lite show i Kungsbacka, jag bokade en duo på en krog i Göteborg och detta kombinerades med en lagom mängd företagsgig. Julen spenderades i lugn och ro med kärlek, familj och vänner och nyår spenderades på mitt favoritsätt med dubbelgig med GALA och kärleken på samma ställe där vi hade vårt premiärgig tillsammans på midsommarafton. Cirkeln var sluten och året var över!

………………………………………………..

Kära läsare, tack för i år! Jag hoppas att 2015 blir fantastiskt både för mig och för er. Vi ses i vimlet!
xoxo /Anna-Mia