2014-12-31 11.12.20

Hm… Tisdag….

Igår var alltså första veckan på denna vita månaden över. Man kan väl säga så här…. När man är längst ner på botten och desperat efter förändringar så är en vit månad mycket lättare att hålla än när det är planerat efter en svullande jul och inför en turné som kommer att innebära bikini. Motivationen är helt enkelt inte på topp men skam den som ger sig.

Hur har det gått då? Tanken var alltså ingen alkohol, inga cigaretter, tänka på vad jag äter och ta mig tillbaka till gymet.
Jag skall varken ljuga för er eller för mig själv, det har gått så dääääääääär…..

Alkohol;
Jag vägrar ju ändra min livsstil bara för att jag inte dricker. Resultatet är alltså att jag hänger lika mycket ute som vanligt. Har dom alkoholfri öl så är det inga problem. I onsdags blev jag däremot nästan förbannad. Ingen alkoholfri öl, ingen cola light utan de enda alkoholfria alternativen var läskeblask med kilovis av socker eller vatten. Efter tre glas vatten beställde jag in ett vinglas med hälften vitt vin och hälften sodavatten i ren protest. I lördags blev jag hastigt kontaktad av goda vänner som jag inte sett på över två år. Efter att ha suttit två dygn (kändes det som) med min jäkla visumansökan till USA så unnade jag mig en mellanöl men gick sedan över till den alkoholfria varianten. Resultat: Inte godkänt men kunde varit mycket värre!

Cigaretter;
Ja det är ju en helt annan fråga. Med både en rökande pojkvän och assistent samt kvällar på krogen så är det svårt, det erkänner jag. Två eller tre dagar har jag inte rökt alls, en dag rökte jag fyra eller fem (jag var upprörd och hade pms, OK!) och de andra dagarna har det varit en eller två. Resultat: Värdelöst men jämfört med 20 om dagen så är väl allt en förbättring. :-P

Ätandet;
Precis som förra gången så är det egentligen det lättaste eftersom jag inte har några direkt problem med sötsug och sådant. I fredags unnade jag mig fredagsmys med både chips och lite godis. Jag var ensam framför tv´n med PMS en hel kväll så det tänker jag inte ens bry mig om. Resultat: Inga konstigheter

Gymet;
Min förkylning som nu hängt i drygt en vecka har gått upp i bihålorna vilket resulterat i en ständig huvudvärk. Det som kommer ur min näsa skall vi inte ens prata om så träning har det inte blivit något med. :-( Resultat: Inget alls

Det var min vecka, dags för nya tag! Hur går det för er? Har ni en nyttig januari?