2014-12-13 18.00.04

 

Igår slog lusten att blogga till med full kraft igen. Som vanligt lyckades jag se något på nätet som triggade igång mig på alla cylindrar och i hjärnan vässade jag pennan för ett av mina skarpa inlägg. Precis som hundra gånger det senaste året valde jag till slut att inte skriva. Jag måste hålla med alla de som varnade mig för att skriva för öppet att livet är mycket enklare nu. Inga debatter på FB, inga telefonsamtal eller mail med frågor om vad jag egentligen menar, inga fler varningar och vad jag gissar, extremt mycket mindre skvaller om mig och mitt liv.

Ibland kan jag tycka att det är tråkigt att ni mina kära läsare aldrig fick reda på vad jag tyckte om det senaste valet, SDs framgångar eller debatten om invandrare och tiggare. Ni får heller inte längre läsa om mina känslor inför de olika problemen jag upplever inom denna bransch vi kallar bransch. Hur jag mår, hur mitt förhållande funkar eller hur det går i mitt företag tillhör också idag min privata sfär.

Så ni som fortfarande orkar och vågar. Fortsätt att bära min fana. Jag struntar ifall era åsikter är fantastiska eller totalt förkastliga. Jag älskar att läsa era tankar och när jag stör mig som mest och bara vill skrika rakt ut över all idioti i världen så myser jag lite extra över att det fortfarande finns människor som till fullo är redo att ta konsekvenserna för sina åsikter.

En vacker dag är jag en gammal tant. Min karriär kommer att vara över och jag kan gömma mig bakom att jag tack vare min ålder tappat kontakt med verkligheten och ändå inte har någon möjlighet (eller rätt) att påverka. Kanske bor jag fortfarande i en etta med en hund eller åtta. Kanske låter jag mitt hem förfalla och skyller på ett kreativt kaos, totalt nödvändigt för alla knivskarpa texter jag kommer att skriva. Den dagen är inte här än men tanken på den ger mig förtröstan inför framtiden.

Min röst har tystnat men inte mina tankar…….