i onsdags var det release-fest för Stefan gunnarsson på Incontro i Göteborg. Det får man ju inte missa att skriva ett par rader om.

”Alla” var där och bara det är ju en trevlig anledning att bege sig ut på lokal. När en supermusikalisk och trevlig kille dessutom skrapat ihop ett glatt gäng medmusikanter för att bjuda på alster från sin nysläppta debutplatta så var ju saken biff så att säga.

Jag skall inte nedlåta mig till att skriva någon slags recension utan bara konstatera att när duktiga musiker spelar musik dom gillar så blir det bra punkt slut. I flera låtar kände jag mig förflyttad till musikgymnasiet där det lyssnades mycket på toto, Stevie Wonder och alla andra ”musiker-grupper” som hör till den eran. Eftersom det kanske var den roligaste perioden i mitt liv så innebar det bara trevliga minnen. Jag diggar Stefan, han verkar vara en genomtrevlig snubbe. Att han är genuint begåvad är odiskutabelt och hans skiva kommer raskt att förflyttas till min bil. För en ickelyssnande musiker som jag som enbart lyssnar på musik i bilen är det det högsta betyg jag kan ge! :-)

httpv://www.youtube.com/watch?v=bYYsPHfdp88

Efter spelningen fortsatte nattjam från både Stefan och andra sköna snubbar och snubbor och när jag begav mig hemåt så var festen långt ifrån över.

Som avslutning måste jag passa på att ge en eloge till kvällens coolaste katt; Johan Granström. Det är nåt speciellt med basister med pondus. Looken, lirandet och känslan var något utöver det vanliga! YUARGH!

GALA-Faktor = Musikglädje