Jag sa det om och om igår men jag är nästan chockad över all begåvning som omger mig. Jag pratar inte bara om alla skickliga musiker och artister utan även den mänskliga begåvningen som gör att man utan knot väntar i timmar och åter timmar på att få gå upp på scen, att man kör ett set själva för att sångerskan inte hinner komma i tid och dessutom gör det med ett leende, att åka bil hela vägen från Stockholm och sedan giga till tre på morgonen och dessutom ha kraft att utstråla positiv energi, att ha mer strul med tekniken än man någonsin haft men ändå med ett lugn och pondus bara lösa problemen,  att med en j-kla polyp i halsen eller med en elak förkylning ändå sjunga så skjortan står rätt ut.

Igår var första gången i GALAs historia där vi hade dubbelgig med fullt live-band. När jag åkte som en skottspole mellan de två gigen slog det mig om och om igen, hur i H-VETE kan det ens finnas så mycket begåvade musiker i en stad av Göteborgs storlek och då vet jag ändå ett ganska många till av samma kaliber.

Jag och min kollega Jenny gjorde ett gig på Sicilien i våras. Där skulle vi kompas av ett av Italiens främsta kompband som spelar regelbundet i tv-produktioner, har åkt på turné med Ami Stewart m.m. När dom såg vår låtlista sa kapellmästaren, -Det finns inget band i hela världen som kan spela alla de här låtarna! Han syftade då på de vilt skilda stilarna i repertoaren. Låtlistan innehöll ju ändå allt från Lady Ga Ga till AC/DC. Ingen av ”mina” musiker har ens höjt på ögonbrynen när vi kommer med våra konstiga låtar.

Idag går min kärlek och min stolthet till alla fantastiska människor som gjorde gårdagen till en stolt milstolpe i GALAs historia!

Det fanns gott om tid i pauserna med mycket skratt och något som framkallade dylika känsloyttringar var appen Phatbooth i min älskade Iphone. Sorry boys and girls det här är för underbara foton för att hålla för mig själv. ;-)

Vår (numer) Chefspraktikant Henke gillar Chips.

Söta Lindas kommentar var; -Är jag verkligen så platt i håret? GALA!

Grymmaste Mikael E har inte hunnit träna på ett par dagar. ;-)

GALAs nya praktikant Oscar passar helt klart in med resten av GALA-gänget.

GALA-Faktor = Stolt Chef