Idag har jag inte varit allt för tuff. För ganska exakt ett år sen drabbades jag av svininfluensan och var riktigt sjuk med lång efterföljande hosta och heshet. Sedan dess har jag faktiskt inte haft en enda dag med feber eller andra sjukdomskänningar men nu var det alltså dags igen.

Det har varit en ganska tung vecka som ni kommer att höra i videobloggen men jag skall iallafall passa på att tacka Lars och Johan som är de som faktiskt hjälpt till med denna ganska hysteriska flytt jag och min make genomgått. Idag gick försäljningen av min lägenhet äntligen igenom så imorgon är jag miljonär (i ett par timmar iallfall innan jag betalat in lägenhetslån och så) och det är ju alltid kul att ha sjusiffriga belopp på kontot. ;-)

Imorgon kl 10.00 är det också dags för mig och min make att köra en minivariant av vår Live Music quiz på eventmässan. Kika gärna in, hälsa och quizza lite. Tills dess. Natti natti!

Imorgon är det full fart. Inte läge att vara ynkedom då! ;-)

Återigen suger syncen men här har vi nattens videoblogg iallafall. :-)

GALA-Faktor = Frisk imorgon!