7 härliga dagar i Turkiet är till ända och det är bara att raskt kasta sig in i verkligheten igen. Gig tre dagar i rad ligger framför mig och jag har fortfarande några mail att svara på innan jag får krypa till kojs. Det finns verkligen inte så mycket att berätta om veckan och det är väl kanske det bästa betyget på att man verkligen slappnat av. Fantastiskt väder, mycket mat, lite god dryck, söta barn och älskad make, vad mer kan man begära?

Som ni kanske märkt så är jag usel på att ta kort och jag struntar hellre i kameran än släpar runt på den. Jag vill dessutom inte lägga ut bilder på mina kära bonusbarn på nätet så det är något begränsat med bildmaterial att dela med mig av. Jag och min man hittade dock många motiv till våra kommande twitterinlägg så missa inte dom inom de närmaste dagarna.

http://twitter.com/annamiabonde

alt. VÄRLDENS bästa twitter. Följ gärna en arg gubbes vardag! ;-)

http://twitter.com/FastfingerFred

Utsikt från 1400-talsborgen som vakar över Alanya.

Med det leendet borde min man bli guide!;-)

GALA-Faktor = Nyladdad!