Som några av er kanske vet så är mina bilnycklar försvunna. Nycklarna försvann i samband med Turkiet-resan. Jag var övertygad om att jag lagt dom hemma hos min käre make eftersom vi utgick därifrån men så var inte fallet. Jag har nu varit i kontakt med hotellet, Ving, Landvetter samt kikat igenom polisens ”hittenycklar” och ingenstans står mina nycklar att finna. Eftersom jag tog bilen till min man innan vi åkte och sedan inte hittade nycklarna efter jag kom hem så vet jag att dom inte är hemma i nya lägenheten iallafall. Självklart har jag letat i alla väskor, foder, kläder, necessärer och jackor som varit i närheten av mig under nämnda vecka.

Det brukar alltid gå att se en viss humor i svårigheter men här är ganska lätt att hålla sig för skratt. Jag har också fått tydliga instruktioner om hur det går till att få en ny nyckel..
1. Min far måste beställa nytt reg.bevis eftersom bilen är skriven på honom och jag inte har kvar det gamla.
2. Bärga bilen och frakta till Hedins bil där den är köpt. Förhoppningsvis duger det med affären i Gbg, annars måste den fraktas till Karlstad.
3. Pappa måste infinna sig i affären med bilen medförandes körkort och reg.bevis.
4. Nyckel beställes från leverantören i Asien. Leveranstid upp till en månad.
5. Nyckel anländer. Bildörr måste brytas upp för att kunna koda den nya nyckeln med chipet i tändningen.
6. Byt lås på den uppbrutna bildörren.

HEPP! Allt klart. Nämnde jag att bilen dessutom står parkerad på en p-plats som inte tillhör mig men som brukar vara tom…….
Någon som vill köpa bil billigt förresten? Det finns ingen nyckel till den men den går som en klocka…. Om ni köper den, vill jag ändå gärna ha tillbaka mina lägenhetsnycklar som by the way ligger helt synliga på passagerarsätet!

Min är turkos och nåååååågot smutsigare. Men ser ni en dylik ensam på en parkering i Tassemarkerna så vet ni vems den är....

GALA-Faktor = SVACKA!!!!!