Tänka sig! Jag tror inte på dåliga sidor. De flesta starka karaktärsdrag som ofta kan uppfattas som negativa kan vara den mest positiva egenskapen i en annan situation.

Ta till exempel mitt kontrollbehov. Jag och min make hade en liten dispyt där han uttryckte en frustration över att jag alltid måste följa en plan. Det är inte så att jag inte är spontan men i samma stund som något är planerat gör jag en plan hur vi skall göra det. Oerhört frustrerande för andra ibland men så fungerar jag. När det istället krävs att någon har koll på tråkiga detaljer som tider, platser och detaljer i jobbet är det däremot väldigt lätt att skjuta ifrån sig ansvaret och lägga det på mig eftersom jag ”alltid har koll”. Att ha koll på saker och ting är viktigt för mig. Om det är bra eller dåligt beror helt på situationen men ibland får man helt enkelt ta det goda med det onda. ;-)

Den enda dåliga sidan jag kan komma på som jag själv lider av är min förmåga att skjuta upp saker till sista sekunden. Jag jobbar på det men har inte riktigt lyckats lista ut hur man skall göra annorlunda. Någon som har tips?

Man kan inte alltid vara överens.... ;-)

GALA-Faktor = Bra och dåligt kan vara två sidor av samma mynt!